Zwevende plank in RALkleur gespoten (vanaf prijs)

Vorige Artikel 3 van 11 Volgende
€ 99,00 (inclusief btw)

De gespoten zwevende plank wordt bevestigd op de muur en lijkt daardoor te zweven. Let erop dat de muur wel stevig genoeg is om het beoogde gewicht te dragen. De planken zijn 38mm dik en kunnen aardig wat gewicht aan. Ze zijn dus uitermate geschikt voor boeken, keuken- en normaal audioapparatuur.     

Voor de planken hebben wij de volgende opties:

Tegen lange muur:

De plank heeft aan de lange zijde een ophangframe. De plank word daar overheen geschoven. Het frame is dan niet meer zichtbaar.

In een hoek:

De hoekplank heeft aan de lange zijde een ophangframe links of rechts word een latje op de muur bevestigd. De plank word daar dan overheen geschoven. Het frame en latje is dan niet meer zichtbaar. Let erop dat de hoek haaks is. Als dit niet het geval is, geef dan duidelijk de schuinte van de plank aan. Zie ook de tips voor inmeten.

In een nis:

De plank in nis heeft aan de lange zijde een ophangframe links en rechts word er een latje op de muur bevestigd. De plank word daar dan overheen geschoven. Het frame en de latjes dan dan niet meer zichtbaar. Houd met inmeten wel een speling aan. Zie ook de tips voor inmeten

Levertijd binnen 4 tot 6 weken. Mits op voorraad. Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd.

Werkwijze

  1. Kies de lengte en diepte in cm
  2. Kies RAL kleur en afwerking
  3. Kies betaalwijze
  4. Vul gegevens in
  5. Betalen met iDeal

(Hoogglans op aanvraag)

© 2012 - 2021 Boekenplankenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel