Zijwang (dichte poot) bureauondersteuning

Vorige Artikel 5 van 13 Volgende
€ 69,00 (inclusief btw)

Paneelwang (zijwand) bureauondersteuning

Bij deze oplossing wordt in dezelfde design folie toplaag of eikenfineer houtlaag een wand op maat gemaakt. Onze paneelwang geeft jouw nieuwe bureau een mooie uitstraling en voorkomt ‘inkijk’ vanaf de zijkant. Zo kijk je niet tegen snoeren of blote voeten aan. Maximale hoogte en diepte 100cm.

Materiaal en onderhoud

Bij Boekenplankenopmaat.nl werken we graag met mooie en duurzame materialen. Er lopen hier nogal wat “Pietjes Precies”. Dat zien we gelukkig terug in de beoordelingen die we krijgen. Naast de keuze voor degelijk en sustainable materiaal, werken we specifiek met lichtgewicht plaatmateriaal met een maximale stabiliteit. Dit maakt zowel de productie als de handling thuis relatief eenvoudig.

De zichtbare kanten van onze wandplanken werken we op fraaie wijze af met een hoogwaardige kantenband van 2 millimeter dikte, gemaakt van pvc of van eikenfineer. Zowel de kleuren als de design of patronen zijn dus exact hetzelfde als de toplaag van het plaatmateriaal. Dit geeft ze een authentieke look. 

Het onderhoud van al ons plaatmateriaal is zeer eenvoudig. Je kunt de planken afnemen met een schone, lichtvochtige doek of met een stofdoek. Nadrogen kan met een schone doek. 

Al onze bladen zijn vervaardigd uit twee deklagen van 8 millimeter die een lichtgewicht plaat met honingraatkern van 22 millimeter omhullen. Deze grote platen hebben een toplaag van design folie, zoals de unikleuren en de repro design met structuur of een eikenfineer houtlaag. Deze eikenfineer toplaag wordt bewerkt met Monocoat olie, En dat geeft je de mogelijkheid zelf de kleur te kiezen.

Maten en belasting

De lichtgewicht platen zijn 3,8 cm (38 mm) dik en hebben een maximale hoogte van 75 cm en diepte/breedte van 100 cm.

De bladen dienen links en rechts ondersteund te worden. Indien het blad langer is 160 cm dan wordt ondersteuning aanbevolen om doorhangen te voorkomen.

Bevestiging en ondersteuning

De paneelwang is er voor bureaubladen die op de lange kant van de muur worden bevestigd en zijn zonder toevoeging niet geschikt voor een losstaand bureau of een bevestiging op de kop z’n kant. Bij bevestiging op de muur aan de lange zijde zijn in principe geen schroeven of lijmverbindingen noodzakelijk.

Schroeven, bouten en pluggen

Bij alle producten meegeleverd.

© 2012 - 2023 Boekenplankenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel