In de uniekleuren kun je kiezen uit twee verschillende opties; gebroken wit en wit. Schitterende basiskleuren die in de meeste woningen en bedrijfsruimtes niet misstaan. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden.

Vind je jouw kleur niet tussen de uniekleuren, dan biedt een laklaagfolie uitkomst. Laklaagfolie is eenvoudig overschilderbaar in iedere gewenste kleur. Dezelfde kleur als de muur of je bank, of juist een sterke contrastkleur? De mogelijkheden zijn eindeloos.      

Wil je eerst een specifieke staal zien? Geen probleem. Je hebt ze na bestelling binnen maximaal 3 werkdagen in huis. 

 • Premium wit [kleur komt overeen met RAL 9003]
  Premium wit [kleur komt overeen met RAL 9003]

  Premium wit is een solid wit dat hoge kwaliteit uitstraalt. Met zijn neutrale warme uitstraling vormt het een harmonieus contrast met iedere natuurlijke houtnerf. De fijne structuur van het oppervlakte laat dit wit natuurlijk mat…

  € 1,00
 • Gebroken wit (komt overeen met RAL 9010)
  Gebroken wit (komt overeen met RAL 9010)

  Gebroken wit is dankzij het geelgehalte een warmer wit en gaat goed samen met warme houtkleuren. In combinatie met de matte uitstraling en de fijne structuur van de folie is dit wit geschikt voor iedere toepassing.

  € 1,00
 • Laklaagfolie
  Laklaagfolie

  Laklaagfolie hoeft niet gegrond te worden en is direct overschilderbaar in elke kleur. Je maakt met laklaagfolie eenvoudig je eigen boekenplank op maat.

  € 1,00
© 2012 - 2022 Boekenplankenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel