NIEUWS & IN DE MEDIA

Boekenplankenopmaat.nl werkt regelmatig mee met media gerichte initiatieven op het gebied van interieurverzorging en verbouwingen. Verder spreken we regelmatig met een interior designer .... . We maken jullie graag deelgenoot van deze acties en horen het graag alls je zelf een idee hebt waar we je bij kunnen helpen.


Boekenplankenopmaat.nl bij styliste en interieur blogger Annemarie Poorter.
Annemarie Poorter is styliste en eigenaar van @Retroloekie waarmee ze op Twitter en via haar blogs duizenden mensen bereikt die iets hebben met interieurstyling. Speciaal voor boekenplankenopmaat.nl stylede ze op een aantal verschillende manieren een basis witte zwevende wandplank. Leuke frisse ideeen voor in de kinderkamer of gewoon op een speciaal plekje in huis. Annemarie triggert je gevoel voor stijl, neem maar eens een kijkje op Retroloekie.nl.

 


Stylevolstyling.nl vindt inspiratie op boekenplankenopmaat.nl
Een van onze recente pojecten werd opgemerkt door styliste Susanne van Stylevolstyling.nl. Zij verhaalt over de nis in de muur en laat leuke en stijlvolle voorbeelden zien van wat je daar mee kunt. Wij houden bijzonder van de sfeerbeelden van de badkamer, de keuken en de wand met openhaard. 

 

 

 

© 2012 - 2023 Boekenplankenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel