SIDETABLE - BANK OP MAAT

Het perfecte meubelstuk voor het plaatsen van sfeerstukken in de woonkamer, het opbergen van speelgoedboxen kussens en als decorstuk. Op maat, dus precies pas voor uw woning. Het unieke aan deze sidetable is dat hij, wanneer nodig, uitstekend inzetbaar is als bank. Een paar kussens erop en je creeert zo een aantal extra zitplaatsen voor een feestje of een hoop kinderen in huis. Trouwens, zo doet hij ook prachtig dienst als lage tafel tijdens verjaardagspartijtjes. Multi-inzetbaar dus deze Sidetable - bank. 

Let op!
Wij plaatsen bij langere open meubelstukken altijd een regel van 10cm hoog in het midden voor extra stabiliteit. Dit om eventueel doorhangen te voorkomen. Houd hier rekening mee. 

Levertijd 3 tot 6 weken

 • Sidetable / Banken - Design Folie Toplaag (vanaf prijs)
  Sidetable / Banken - Design Folie Toplaag (vanaf prijs)

  Wij plaatsen bij langere sidetables altijd een regel van 10 cm hoog onder de bovenzijde en tussenplank voor extra stabiliteit. Dit om eventueel doorhangen te voorkomen. Houd hier rekening mee. De regel kunnen wij in het midden of…

  € 59,00
 • Sidetable / Banken Eikenfineer Houtlaag (vanaf prijs)
  Sidetable / Banken Eikenfineer Houtlaag (vanaf prijs)

  Wij plaatsen bij de sidetables altijd een regel van 10 cm hoog onder de bovenzijde en tussenplank voor extra stabiliteit. Dit om eventueel doorhangen te voorkomen. Houd hier rekening mee.

  Levertijd 3 tot 6 weken.

  € 79,00
 • Kabeldoorvoer (vanaf prijs)
  Kabeldoorvoer (vanaf prijs)

  Wil je de kabels van beeld- en audioapparatuur netjes wegwerken, maak dan gebruik van een kabeldoorvoer. We leveren diverse kleuren en maten. Via het `opmerkingen` veld in de webshop kun je aangeven waar je de kabeldoorvoer in de…

  € 15,00
 • STAAL AANVRAGEN DESIGN FOLIE TOPLAAG
  STAAL AANVRAGEN DESIGN FOLIE TOPLAAG

  Ben je er niet zeker van dat een design of kleur past in je interieur? Bestel dan een of meerdere stalen zodat je goed kunt vergelijken. Deze heb je binnen 3 werkdagen in huis.

  Klik hiernaast op designs of uniekleuren om de…

  € 1,00
 • STAAL AANVRAGEN EIKENFINEER
  STAAL AANVRAGEN EIKENFINEER

  Ben je er niet zeker of de kleur past in je interieur? Bestel dan een of meerdere stalen zodat je goed kunt vergelijken. Deze heb je binnen 3 werkdagen in huis.

  Klik hiernaast op eikenfineer om de stalen in het groot te zien.

  € 1,00
© 2012 - 2023 Boekenplankenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel