GEEF KLEUR AAN JE HUIS EN KANTOOR

Kleuren

Boekenplankenopmaat.nl biedt verschillende kleur designs, patronen of eikenfineer aan, waaronder een veelvoud aan houtsoorten en materiaal repro’s. Het is eenvoudig om de planken en bladen af te stemmen op de sfeer in huis of kantoor of op specifieke andere meubelen.

Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare kleur design folie of eikenfineer.

Let op! De kleur op het beeldscherm van je computer wijkt vaak af van de werkelijkheid! Wil je zeker zijn van de exacte kleur? Bestel dan een of meerdere stalen naar keuze. Je hebt de stalen binnen 3 werkdagen in huis.  

Materialen en onderhoud

Bij Boekenplankenopmaat.nl werken we graag met mooie en duurzame materialen. Er lopen hier nogal wat “Pietjes Precies”. Dat zien we gelukkig terug in de beoordelingen die we krijgen. Naast de keuze voor degelijk en sustainable materiaal, werken we specifiek met lichtgewicht plaatmateriaal met een maximale stabiliteit. Dit maakt zowel de productie als de handling thuis relatief eenvoudig.

De zichtbare kanten van onze wandplanken werken we op fraaie wijze af met een hoogwaardige kantenband van 2 millimeter dikte, gemaakt van pvc of van eikenfineer. Zowel de kleuren als de design of patronen zijn dus exact hetzelfde als de toplaag van het plaatmateriaal. Dit geeft ze een authentieke look. 

Het onderhoud van al ons plaatmateriaal is zeer eenvoudig. Je kunt de planken afnemen met een schone, lichtvochtige doek of met een stofdoek. Nadrogen kan met een schone doek. 

Al onze bladen zijn vervaardigd uit twee deklagen van 8 millimeter die een lichtgewicht plaat met honingraatkern van 22 millimeter omhullen. Deze grote platen hebben een toplaag van design folie, zoals de unikleuren en de repro design met structuur of een eikenfineer houtlaag. Deze eikenfineer toplaag wordt bewerkt met Monocoat olie, En dat geeft je de mogelijkheid zelf de kleur te kiezen.

Maten en belasting

LET OP: Maximale maten verschillen per product. De lichtgewicht platen zijn 3,8 cm (38 mm) dik en hebben een maximale lengte van 278 cm en diepte/breedte van 100 cm.

Schroeven, bouten en pluggen

Bij alle producten meegeleverd.

Duurzaamheid en milieu:

We gaan voor een positieve invloed op de planeet. Daarom willen we dat in 2030 alle materialen in onze producten gerecycled of hernieuwbaar zijn en op verantwoorde wijze worden geproduceerd.

Plaatmateriaal

Doordat we bewust kiezen voor natuurlijke materialen zoals houtvezels, gebruiken we minder fossiele grondstoffen.

Verpakking

Onze producten worden ingepakt in “Green” noppenfolie. Dit is milieuvriendelijk noppenfolie gemaakt van 100% gerecycled materiaal.

© 2012 - 2023 Boekenplankenopmaat.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel